Ημερίδα ενημέρωσης στα πλαίσια της Εβδομάδας περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης 20-10-2014

Θεμα: “Τα προγράμματα σχολικών δραστηριοτήτων σε ένα σύγχρονο σχολείο και η σύνδεσή τους με τα ΚΠΕ”

φωτο περιβαλλοντικη

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) Μαρώνειας, σε συνεργασία με τις διευθύνσεις Α’/θμιας και Β’/θμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης, δια των Υπευθύνων Σχολικών Δραστηριοτήτων, διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα με θέμα:                «Τα προγράμματα σχολικών δραστηριοτήτων σε ένα σύγχρονο σχολείο και η σύνδεσή τους με τα ΚΠΕ»

Σκοπός της δράσης είναι η ενημέρωση των εκπαιδευτικών που υπηρετούν στις σχολικές μονάδες Α’/θμιας & Β’/θμιας Εκπ/σης του Ν. Ροδόπης αλλά και των μελών συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, για το ρόλο των σχολικών δραστηριοτήτων στην εκπαιδευτική κοινότητα και την τοπική κοινωνία αλλά και η σύνδεσή τους με τα προγράμματα και δράσεις των Κ.Π.Ε. στην τυπική εκπαίδευση και στην δια βίου μάθηση. Επίσης θα γίνει παρουσίαση των προγραμμάτων του ΚΠΕ Μαρώνειας, με στόχο την ανάπτυξη μελλοντικών συνεργασιών στα πλαίσια αυτά.
H δράση θα έχει διάρκεια 3 ώρες και θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Μουσικού Γυμνασίου-Λυκείου τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 18:00
Όσοι εκπαιδευτικοί και μέλη συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων επιθυμούν να συμμετάσχουν στην δράση, παρακαλούνται να δηλώσουν τη συμμετοχή τους τηλεφωνικά στο Κ.Π.Ε. Μαρώνειας: 25330-22596 ή στην ιστοσελίδα του ΚΠΕ Μαρώνειας www.kpemaronias.gr ή στους Υπευθύνους σχολικών δραστηριοτήτων της οικείας βαθμίδας εκπαίδευσης, έως την Πέμπτη 16-10-2014.

Για να δείτε το πρόγραμμα του σεμιναρίου πατήστε Πρόγραμμα ημερίδας

 Φόρμα Συμμετοχής στην ημερίδα

 

[contact-form-7 id=”516″ title=”Φόρμα συμμετοχής στην ημερίδα Τα προγράμματα σχολικών δραστηριοτήτων σε ένα σύγχρονο σχολείο και η σύνδεσή τους με τα ΚΠΕ_copy”]

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *