Θέμα: «Πρόσκληση συμμετοχής σε μονοήμερα (δια ζώσης & εξ’ αποστάσεως) σχολικά προγράμματα του ΚΕΠΕΑ(ΚΠΕ) Μαρώνειας για το χρονικό διάστημα Οκτωβρίου- Δεκεμβρίου 2022»

Το Κέντρο  Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία (ΚΠΕ) της Μαρώνειας προσκαλεί τους εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας του Ν. Ροδόπης και Ν. ‘Έβρου, να πραγματοποιήσουν μονοήμερα σχολικά προγράμματα του ΚΕΠΕΑ (ΚΠΕ) Μαρώνειας, δια ζώσης ή εξ’ αποστάσεως, για το χρονικό διάστημα Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου 2022 και ισχύει μέχρι την επίσημη έκδοση εγκυκλίου του Υ.ΠΑΙ.Θ για τα προγράμματα.

Τα εξ’ αποστάσεως σχολικά προγράμματα του ΚΕΠΕΑ (ΚΠΕ) Μαρώνειας απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς Π΄/θμιας & Δ΄/θμιας Εκπ/σης με τις τάξεις τους- δύο(2) διδακτικές ώρες- που είναι προσαρμοσμένα στο ωρολόγιο σχολικό πρόγραμμα και προϋποθέτουν τη στενή συνεργασία του/της εκπαιδευτικού της κάθε σχολικής μονάδας.

Οι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη φόρμα συμμετοχής και να την διαβιβάσουν στους Υπευθύνους Σχολικών δραστηριοτήτων της οικείας Διεύθυνσης μέχρι την Παρασκευή 30/09/2022.

Οι υπεύθυνοι Σχολικών δραστηριοτήτων ή οι Διευθύνσεις Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης και ‘Έβρου, μπορούν να αποστείλουν τις αιτήσεις των εκπαιδευτικών στο ΚΕΠΕΑ (ΚΠΕ) μέχρι την Δευτέρα 3/10/2022 (έναρξη 11-10-2022).

Για την υλοποίηση των προγραμμάτων τηρούνται τα σχολικά υγειονομικά πρωτόκολλα για τον Covid-19 και τα προβλεπόμενα για τις διδακτικές επισκέψεις.

Παρακαλούμε για οποιαδήποτε πληροφορία και ενημέρωση,  επικοινωνήστε στο  25330-22596 και 6977054587 (Δάφνη Κυνδελέρου, Προϊσταμένη ΚΕΠΕΑ (ΚΠΕ) Μαρώνειας) και στο mail@kpe-maron.rod.sch.gr, info@kpemaronoias.gr.

 

Πρόσκληση συμμετοχής σε μονοήμερα (δια ζώσης & εξ’ αποστάσεως) σχολικά προγράμματα του ΚΕΠΕΑ(ΚΠΕ) Μαρώνειας για το χρονικό διάστημα Οκτωβρίου- Δεκεμβρίου 2022

Αίτηση συμμετοχής σχολικής μονάδας

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *