Έρευνα αγοράς για τη μίσθωση κλινών ξενοδοχείων ή ξενώνων για τη φιλοξενία μαθητικών ομάδων και εκπαιδευτικών, στα πολυήμερα προγράμματα και σεμινάρια ου ΚΠΕ Μαρώνειας καθώς και λοιπών συμμετεχόντων του ΚΠΕ Μαρώνειας

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μαρώνειας, που εδρεύει στην τοπική κοινότητα του  Iμέρου Ροδόπης του Δήμου Μαρωνείας -Σαπών, στο πλαίσιο της Πράξης «ΚΕΝΤΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ(ΚΠΕ)-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ», Άξονας προτεραιότητας 6, στις περιφέρειες σε μετάβαση και μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ,ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προσκαλεί όσους ενδιαφέρονται, να καταθέσουν προσφορά για τη μίσθωση κλινών ξενοδοχείων ή ξενώνων για τη φιλοξενία επιμορφούμενων, επιμορφωτών και λοιπών συμμετεχόντων στα εκπαιδευτικά προγράμματα και τις άλλες δράσεις του Κέντρου για το τρέχον σχολικό έτος 2019.

Η διάρκεια της μίσθωσης θα ισχύει από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης μέχρι 30-06-2019. Τα ξενοδοχεία που θα δώσουν προσφορά πρέπει να βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μαρωνείας- Σαπών, να έχουν δυνατότητα φιλοξενίας έως 60 ατόμων και διαθεσιμότητα όλων των τύπων δωματίων (μονόκλινα, δίκλινα, τρίκλινα) .

Η ενημέρωση για τη φιλοξενία των μαθητικών ομάδων, θα γίνεται τουλάχιστον μία (1) εβδομάδα νωρίτερα. Ενώ για τη φιλοξενία εκπαιδευτικών ή άλλων επιμορφούμενων κατά την υλοποίηση επιμορφωτικών ή άλλων δράσεων, τουλάχιστον (15) ημέρες πριν την πραγματοποίηση της δράσης.

Στην τιμή προσφοράς θα πρέπει να συμπεριλαμβάνεται πρωινό Αγγλικού τύπου.

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί παραβίαση των όρων της σύμβασης που θα υπογραφεί, αυτή θα λυθεί με υπαιτιότητα του μειοδότη.

Οι ανάδοχοι οφείλουν να είναι φορολογικά και ασφαλιστικά ενήμεροι, προκειμένου να μην υπάρξει κώλυμα αποπληρωμής των υπηρεσιών τους.

Τα δικαιολογητικά, τα οποία πρέπει να κατατεθούν στο ΚΠΕ Μαρώνειας είναι τα εξής:

  1. Οικονομική προσφορά διαμονής με πρωινό, ανά άτομο, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και θα πρέπει να υπάρχει στο σχετικό πεδίο, υπογραφή και σφραγίδα του υποψήφιου προμηθευτή. Δεν επιτρέπονται διορθώσεις ή μουτζούρες στο φύλλο της προσφοράς. Η προσφορά, παραδίδεται στην τριμελή επιτροπή του ΚΠΕ Μαρώνειας σε κλεισμένο και σφραγισμένο φάκελο.
  2. Άδεια λειτουργίας από τον ΕΟΤ

Οι προσφορές θα κατατεθούν στα γραφεία του ΚΠΕ Μαρώνειας μέχρι την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου και ώρα 11.00 πμ. Το άνοιγμα των προσφορών θα γίνει αμέσως μετά, στην έδρα του ΚΠΕ, από τριμελή επιτροπή που έχει οριστεί από την υπεύθυνη λειτουργίας του ΚΠΕ. Όποιος από τους ενδιαφερόμενους επιθυμεί, μπορεί να παραβρεθεί στη σχετική διαδικασία.

 

Για να κατεβάσετε την φόρμα οικονομικής προσφοράς, πατήστε εδώ.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *