Έρευνα αγοράς ποδηλάτων

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μαρώνειας, που εδρεύει στην τοπική κοινότητα του Iμέρου Ροδόπης του Δήμου Μαρωνείας -Σαπών, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2014-2020», της Πράξης: «Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ)-Περιβαλλοντική Εκπαίδευση», στα πλαίσια αναβάθμισης του προγράμματός του με θέμα: «Ποδηλάτρες της Φύσης»,
προσκαλεί ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις που ειδικεύονται στο χώρο του ποδηλάτου, να καταθέσουν προσφορά για αγορά (5) πέντε ποδηλάτων τύπου IDEAL TRIAL 2016 και BALLISTIC HERMES.
Η οικονομική προσφορά θα πρέπει να παραδοθεί στην τριμελή επιτροπή παραλαβής του ΚΠΕ Μαρώνειας χωρίς διορθώσεις ή μουτζούρες στο φύλλο της προσφοράς, σε κλεισμένο και σφραγισμένο φάκελο μέχρι την Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017και ώρα 13.00 πμ.
Το άνοιγμα των προσφορών θα γίνει αμέσως μετά, στην έδρα του ΚΠΕ, από τριμελή επιτροπή που έχει οριστεί από την υπεύθυνη λειτουργίας του ΚΠΕ. Όποιος από τους ενδιαφερόμενους επιθυμεί, μπορεί να παραβρεθεί στη σχετική διαδικασία.
Ο τελικός ανάδοχος του έργου, θα πρέπει να είναι φορολογικά ενήμερος, προκειμένου να μην υπάρξει κώλυμα αποπληρωμής του.
Σε περίπτωση που η επιτροπή έρευνας αγοράς του ΚΠΕ Μαρώνειας κρίνει ασύμφορες τις οικονομικές προσφορές, έχει δικαίωμα να ακυρώσει την παρούσα έρευνα αγοράς και να την επαναλάβει.
Για να κατεβάσετε το έντυπο προσφορών, πατήστε εδώ

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *