ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Grundtvig: «Walk Green-Stay Healthy»

 

 

Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Grundtvig: «Walk Green-Stay Healthy»

Με τις καλύτερες εντυπώσεις από την ελληνική φιλοξενία και την άρτια οργάνωση ολοκληρώθηκε το τριήμερο σεμινάριο στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος (Δια Βίου Μάθησης) Grundtvig, που συντονίζει το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μαρώνειας με τίτλο: «Walk Green – Stay Healthy» από 16 έως 18 Ιουνίου 2015.
Το πρόγραμμα του σεμιναρίου, στο οποίο συμμετείχαν επιμορφούμενοι από την Ισπανία, Πολωνία και την Τουρκία, περιελάμβανε πεζοπορία στο Ευρωπαϊκό ορειβατικό μονοπάτι Ε6 και ανάβαση στην Αρχαία Ισμάρα, ξενάγηση από την Κα Δαλακούρα στο αρχαίο θέατρο της Μαρώνειας, επίσκεψη στην μοναδικής ομορφιάς παραλία της Μαραμαρίτσας, επίσκεψη στο αρχαιολογικό και εκκλησιαστικό μουσείο Κομοτηνής και φυσικά οινική και γαστρονομική ξενάγηση στην πολυπολιτισμική κουζίνα της Κομοτηνής.
Η Υπεύθυνη του ΚΠΕ Μαρώνειας Κα Δούπα Μαρία Ευθυμία ευχαριστεί θερμά την Εφορία αρχαιοτήτων Ροδόπης για την άμεση ανταπόκριση και ιδιαίτερα την κυρία Δαλακούρα Νάγια για την υπέροχη ξενάγηση.

Η ομάδα εργασίας Grundtvig για το ΚΠΕ Μαρώνειας, κα Έφη Δούπα, Κατερίνα Καζάκου, Νίκος Σαζακλίδης και Φωτεινή Μαρκίδου, ευχαριστούν θερμά όλη την ομάδα επιμορφούμενων για τη συνέπειά και συνεργασία τους.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *