ΘΕΜΑ: «Έρευνα αγοράς σίτισης και φιλοξενίας»

 

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μαρώνειας,
σύμφωνα με τον ετήσιο προγραμματισμό του για το σχολικό έτος 2016 – 2017
και σε συνεργασία με το ΚΠΕ Αν. Ολύμπου, προγραμματίζει τριήμερο σεμινάριο στο οποίο θα συμμετάσχουν εκπαιδευτικοί, του Εθνικού Θεματικού Δικτύου, στον Όλυμπο, με τίτλο σεμιναρίου : «Το Ευρωπαϊκό ορειβατικό μονοπάτι Ε4 στον Όλυμπο».

Στα πλαίσια των αναγκών σίτισης και φιλοξενίας των επιμορφούμενων εκπαιδευτικων, το ΚΠΕ Μαρώνειας, διεξάγει έρευνα αγοράς για επιλογή ανάδοχων προμηθευτών.

Παρακαλούμε να μας καταθέσετε εγγράφως και σε σφραγισμένο φάκελο, τη φόρμα που επισυνάπτουμε με την οικονομική προσφορά της επιχείρησης σας, για την παροχή διαμονής και  σίτισης στα πλαίσια σεμιναρίου του ΚΠΕ Μαρώνιας στον Όλυμπο, 16-18 Ιουνίου 2017.

Η προσφορά θα έχει ισχύ μέχρι 31Αυγούστου 2017.

Ο προμηθευτής που θα υποβάλλει την οικονομικότερη προσφορά και  για τις δύο κατηγορίες προσφορών, θα αναλάβει το έργο συνολικά , ενώ θα πρέπει να έχει την δυνατότητα φιλοξενίας τουλάχιστον 70 ατόμων.

Καταληκτική ημερομηνία των προσφορών είναι η Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017 και  10:00 πμ.  Οι προσφορές θα αποσφραγιστούν την ίδια ημέρα και ώρα 10:30, παρουσία της επιτροπής παραλαβής του ΚΠΕ Μαρώνειας. Κατά την αποσφράγιση και εφόσον το επιθυμούν, δύνανται να παρευρίσκονται οι ενδιαφερόμενοι προμηθευτές.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *