Θέμα: «Πρόσκληση συμμετοχής σε μονοήμερα σχολικά προγράμματα του ΚΠΕ Μαρώνειας για το διάστημα Νοεμβρίου 2021- Ιανουαρίου 2022»

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής  Εκπαίδευσης Μαρώνειας προσκαλεί τους εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας του Ν. Ροδόπης, που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μονοήμερα σχολικά προγράμματα του ΚΠΕ Μαρώνειας (δια ζώσης και εξ’ αποστάσεως) για το χρονικό διάστημα Νοεμβρίου 2021 μέχρι Ιανουαρίου 2022 και ισχύει μέχρι την επίσημη έκδοση εγκυκλίου του Υ.ΠΑΙ.Θ για τα προγράμματα.

Τα εξ’ αποστάσεως σχολικά προγράμματα του ΚΠΕ Μαρώνειας απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς Π΄/θμιας & Δ΄/θμιας Εκπ/σης με τις τάξεις τους, που είναι προσαρμοσμένα στο ωρολόγιο σχολικό πρόγραμμα και προϋποθέτουν τη στενή συνεργασία του/της εκπαιδευτικού της κάθε σχολικής μονάδας. Οι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη φόρμα συμμετοχής και να την διαβιβάσουν στους Υπευθύνους Σχολικών δραστηριοτήτων της οικείας Διεύθυνσης μέχρι την Τρίτη 26/10/2021 (εδώ)

Οι υπεύθυνοι Σχολικών δραστηριοτήτων μπορούν να αποστείλουν τις αιτήσεις των εκπαιδευτικών στο ΚΠΕ μέχρι την Τετάρτη 27/10/2021. Για την υλοποίηση των προγραμμάτων τηρούνται τα σχολικά υγειονομικά πρωτόκολλα για τον Covid-19 και τα προβλεπόμενα για τις διδακτικές επισκέψεις.

Παρακαλούμε για οποιαδήποτε πληροφορία και ενημέρωση,  επικοινωνήστε στο  25330 –  22596 και 6977054587 (Δάφνη Κυνδελέρου, Υπεύθυνη ΚΠΕ Μαρώνειας) και στο mail@kpe-maron.rod.sch.gr, info@kpemaronoias.gr.

Αίτηση συμμετοχής Σχολικού Προγράμματος (Δια ζώσης & εξ’ αποστάσεως)

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *