Εργαστήριο με θέμα: “Τα Τοπικά προϊόντα του τόπου μας”

Το ΚΠΕ Μαρώνειας στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2014-2020», της Πράξης: «Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ)-Περιβαλλοντική Εκπαίδευση»,  διοργανώνει εργαστήριο με θέμα: «Τα προϊόντα του τόπου μας».

Η δράση  θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 11:30 έως 15:00 στο χώρο του  ΚΠΕ Μαρώνειας και απευθύνεται σε ενήλικες εντός της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης.

Στόχος της δράσης είναι η  ευαισθητοποίηση  των συμμετεχόντων σε θέματα που αφορούν την διατήρηση των παραδοσιακών συνταγών μέσα από εργαστήρια παρασκευής εποχιακών παρασκευών. Συγκεκριμένα, θα παρασκευαστούν Τουρσί Λάχανο, Τουρσί Τουρλού (διάφορα λαχανικά) και γλυκό του κουταλιού καρότο, με τη βοήθεια του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Ιμέρου.

Στην δράση  μπορούν να συμμετέχουν μέχρι 45 εκπαιδευόμενοι και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η υποβολή της αίτησης συμμετοχής στην δράση θα γίνει από τους ενδιαφερόμενους ηλεκτρονικά και να αποστείλουν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τη σχετική φόρμα  έως την Τετάρτη  14 Νοεμβρίου 2018, στη διεύθυνση: info@kpemaronias.gr ή mail@kpemaron.rod.sch.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο ΚΠΕ Μαρώνειας καθημερινά 9:00-15:00 στο 25330-22596 ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.kpemaronias.gr.

 

Για να υποβάλλεται αίτηση συμμετοχής, παρακαλώ πατήστε εδώ.

 

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *