Έρευνα αγοράς για προμήθεια υλικών αρδευτικού συστήματος

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μαρώνειας, που εδρεύει στην τοπική κοινότητα του  Iμέρου Ροδόπης του Δήμου Μαρωνείας -Σαπών, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2014-2020», της  Πράξης: «Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ)-Περιβαλλοντική Εκπαίδευση» Άξονας Προτεραιότητας 6, προσκαλεί ενδιαφερόμενους προμηθευτές, που ειδικεύονται στο χώρο των αρδευτικών συστημάτων, να καταθέσουν τις προσφορές τους για την προμήθεια υλικών αρδευτικού συστήματος.

Η οικονομική προσφορά  θα πρέπει να παραδοθεί χωρίς διορθώσεις ή μουτζούρες στο φύλλο της προσφοράς, το οποίο θα φέρει υπογραφή και σφραγίδα του υποψήφιου προμηθευτή, σε κλεισμένο και σφραγισμένο φάκελο.

Ο τελικός ανάδοχος του έργου, θα πρέπει να είναι φορολογικά ενήμερος, προκειμένου να μην υπάρξει κώλυμα αποπληρωμής του.

Καταληκτική ημερομηνία των προσφορών είναι  η  Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018 και  ώρα 10:30 πμ. στις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ Μαρώνειας. Οι προσφορές θα αποσφραγιστούν την ίδια ημέρα και ώρα, παρουσία της επιτροπής παραλαβής του ΚΠΕ Μαρώνειας. Κατά την αποσφράγιση και εφόσον το επιθυμούν, δύνανται να παρευρίσκονται οι ενδιαφερόμενοι προμηθευτές.

Σε περίπτωση που η επιτροπή έρευνας αγοράς του ΚΠΕ Μαρώνειας κρίνει ασύμφορες τις οικονομικές προσφορές, έχει δικαίωμα να ακυρώσει την παρούσα έρευνα  και να την επαναλάβει.

Για να κατεβάσετε την φόρμα οικονομικής προσφοράς, πατήστε εδώ

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *